Bujanovschi, patronul autodeclarat pe parcarea din fața Mănăstirii Sucevița, reținut după ce s-a dat fără dubii, stăpânul parcării din fața mănăstirii

Un eveniment care acum aproape două luni a fost trecut cu vederea, pentru că se petrecea în apropierea Mănăstirii Sucevița, în parcarea din fața mănăstirii.  

Cu numai două zile înainte de sărbătoarea marelui hram al  mănăstirii, în parcarea din fața lăcașului de cult, a avut loc un accident care a produs consecințe penale  pentru cel care l-a produs, răniri ale oamenilor participanți  la eveniment. 

Potrivit informațiilor obținute, Polițiștii suceveni, la 01.10.2019, fiind în continuarea cercetărilor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în urma activităţilor investigativ-operative şi a activităţilor de cercetare penală, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Bujanovschi S.

Acestea sunt detaliile evenimentului din 4 august:

”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în data de 04 august 2019, în jurul orei 01.31, în timp ce se afla în parcarea Mănăstirii Suceviţa, din localitatea Suceviţa, Bujanovschi Silviu-Florentin, în urma unui conflict provocat de faptul că a blocat accesul în parcare a autoturismului în care se afla persoana vătămată Ursan Gheorghe, a reacţionat violent la adresa acestuia, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii în zona corpului şi a feţei, cauzându-i leziuni fizice ce ar fi necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile pentru vindecare. Prin acţiunile sale violente Bujanovschi Silviu-Florentin a tulburat ordinea şi liniştea publică în locul în care se afla, şi care era destinat publicului, cauzând o stare de temere persoanelor prezente.

Suspectul a fost citat la sediul I.P.J Suceava, unde în urma audierii față de acesta s-a dispus prin ordonanţa din data de 01.10.2019 măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

La 02.10.2019, susnumitul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mișcare acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive (control judiciar).

Bujanovschi Silviu-Florentin a fost introdus în C.R.A.P al I.P.J Suceava.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *