Bunică din Câmpulung, amenințată în mod repetat de nepot că îi va da foc la casă. Individul s-a ales cu dosar penal, și cu ordin de protecție împotriva sa

La 20.03.2021 la ora 11.30, lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc – Biroul Ordine Publică au primit o plângere prealabilă din partea unei femei de 76 ani din oraș, cu privire la faptul că în data de 18.03.2021, a fost ameninţată telefonic că îi va da foc la casă de către nepotul ei Marius T. 

În data de 18.03.2021, bătrâna, care locuieşte temporar în municipiul  Câmpulung Moldovenesc, în locuința unei femei care o îngrijește, a fost contactată telefonic de către nepotul ei, care a ameninţat-o cu acte de violență şi că îi va da foc la casă.

Victima nu a fost agresată fizic, dar din cauza ameninţărilor repetate din partea nepotului său, i-a fost indusă o stare reală  de temere, fiindu-i frică să se întoarcă la domiciliul ei. Marius T. este cunoscut cu un comportament violent verbal față de bunica lui, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, sens în care față de acesta, bunica a mai solicitat în trecut evacuarea lui din domiciliu dar apoi a revenit asupra deciziilor și l-a reprimit în spațiu.

În urma completării formularului de risc şi efectuării analizei răspunsurilor la întrebările formulate, s-a constatat că este întrunit punctajul pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, femeia precizând în mod expres faptul că doreşte acest lucru.

În urma emiterii ordinului de protecţie provizoriu şi a măsurii evacuării din domiciliu, Marius T. a fost cazat într-un adăpost de noapte din localitate,  pus la dispoziţie de către Primăria Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracţiunii de „ameninţare”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *