Mopan Suceava
ActualitateSocial

Bursă a locurilor de muncă pentru angajații Timber Productions care vor fi concediați, la Siret și Rădăuți, în zilele de 10 și 11 februarie

AJOFM Suceava, în parteneriat cu Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava, Primăria Rădăuţi, Primăria Siret şi S.C. HS Timber Production SRL, organizează bursa locurilor de muncă pentru ocuparea salariaţilor care vor fi disponibilizaţi în Siret, dar şi în Rădăuţi, pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă.

Au anunţat participarea angajatori din judeţul Suceava, dar şi din Constanţa, Bucureşti, Paşcani, Cluj, Neamţ, interesaţi să angajeze persoane disponibile pentru recalificare şi relocare în alte localităţi din ţară, unde se asigură cazare, pachet salarial atractiv şi cursuri de calificare gratuite.

Bursa Locurilor de Muncă pentru salariații care vor fi concediați de la Timber Production de la fabrica din Siret se va desfășura  joi 10 februarie și vineri 11 februarie 2022 începând cu ora 10.00 la sediul administrativ al HS Timber Production Sucursala Siret, de pe strada 1 Decembrie, nr. 1.

Bursa Locurilor de Muncă pentru salariații care vor fi concediați de la Timber Production de la fabrica din Rădăuți se va desfășura  joi 10 februarie 2022, începând cu ora 10.00 la Casa de Cultură a municipiului Rădăuți, de pe strada Călărași, nr.12.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *