Mopan Suceava
EvenimenteSocial

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 9

Vineri, 18 octombrie 2019, de la 09:00 – 14:00, va avea loc la nivel național Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, fiind organizată de toate agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București.
Evenimentul are drept scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.
Locațiile de desfășurare a bursei atât în Suceava cât și în țară, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util. Se recomandă persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Pentru programul de desfășurare în fiecare județ și în municipiul București vă recomandăm să contactați direct agenția teritorială pentru ocuparea forței de muncă (https://www.anofm.ro/index.html?agentie=ANOFM&categ=7&subcateg=2&page=0 )

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *