Bursa locurilor de muncă – vineri, 19 octombrie 2018, la Iulius Mall Suceava

AJOFM Suceava organizează vineri, 19 octombrie 2018, la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul are loc simultan și la sediile Punctelor de lucru din localitățile Fălticeni și Câmpulung, precum și la casa Germană din Rădăuți.
Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.
Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.
40 de angajatori suceveni, la care se vor adaugă și cei cu sediul în localitățile din județ, oferă peste 400 de locuri vacante pentru diverse calificări și niveluri de studii.
Oferta se structurează în funcție de nivelul studiilor și calificările deficitare pe piața locală a muncii, varietatea ocupațiilor solicitate de angajatori fiind o motivație pentru a participa la interviurile de angajare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *