Mopan Suceava
Actualitate

Cabană de 500.000 de euro distrusă de un incendiu pornit de la un scurtcircuit, la Pojorâta

Ieri după amiază, pe la  orele 14.00, pompierii au fost chemați să intervină penntr4u stingerea unui incendiu la o cabană din comuna Pojorâta.

Imobilul situat pe strada Valea Stânii, din localitate, la o distanță de aproximativ 800 metri de intersecția cu DJ 175B, se manifesta violent la sosirea echipajelor de intervenție,  cuprinzând în întregime etajul, mansarda și acoperișul imobilului, cu pericol de propagare la anexele din jur.

Pompierii din cadrul detașamentului Câmpulung Moldovenesc au stabilit ca sursă probabilă de aprindere a  a incendiului un scurtcircuit electric.

A ars în totalitate cabana, având suprafața de circa 200 mp, compusă din subsol, parter, etaj și mansardă, fiind construită din BCA, parter și etaj, respectiv din lemn, mansarda și acoperișul, precum și bunurile din interiorul acesteia, un moped triciclu și a fost distrusă sticla geamurilor foișorului pe o suprafață de cca. 12mp, prejudiciul estimat de către proprietară fiind de aproximativ 500.000 Euro.

La momentul producerii evenimentului nu se afla nimeni în interiorul imobilului, nefiind înregistrate victime omenești.

Proprietara a declarat că imobilul este asigurat contra incendiilor și că nu are suspiciuni cu privire la modul de producere al incendiului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *