Cabană distrusă de flăcări, la Capu Câmpului. Dimineața, proprietarul a încălzit, a verificat cabana și a plecat acasă

În seara zilei de ieri, 7 ianuarie a.c., la ora 19:54, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost anunțați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat de 57 ani din Capu Câmpului, despre faptul că la imobilul său proprietate, respectiv cabană, a izbucnit un incendiu.

În dimineața zilei respective, apelantul s-a deplasat la imobilul său proprietate, o cabană din lemn de pe raza Capu Câmpului pentru a-i verifica starea, unde a aprins focul în centrala aflată într-o anexă a imobilului, pe care l-a supravegheat până la stingere, după care s-a întors acasă.

În jurul orei 19.30, a fost anunțat de către vecini că i-a luat foc cabana. La fața locului au intervenit două autospeciale de la Garda de Intervenție Gura Humorului din cadrul I.S.U. Bucovina Suceava, care au stins și lichidat incendiul.

În urma incendiului, imobilul a fost avariat în proporție de aproximativ 70%, acesta neavând suspiciuni cu privire la modul de producere a incendiului.

În urma incendiului nu au rezultat victime sau vătămări corporale, valoarea bunurilor distruse prin incendiere urmând a se stabili ulterior.

S-a stabilit ca sursă probabilă de aprindere „efectul termic determinat de coșul de fum amplasat ori neprotejat față de materialul construcției din lemn”.

Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Capu Câmpului sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *