Cadavrul unui bătrân pescar de 79 de ani, recuperat de doi suceveni din apele râului Moldova, la Humor

Aseară, pe la orele 19:20, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către un tânăr din Suceava cu privire la faptul că, în timp ce se plimba prin Parcul Ariniş din Gura Humorului, a observat plutind pe apa râului Moldova cadavrul unui bărbat.

S-a stabilit că în ziua de 21 iulie a.c. în jurul orelor 16,00, Grigorie G., de 79 de ani, din orașul Gura Humorului, a plecat la pescuit pe râul Moldova, iar în jurul orelor 19,20, cadavrul acestuia a fost observat de doi tineri suceveni care se plimbau pe podul suspendat de peste râul Moldova, în apă, la aproximativ 20-30 m în amonte de pod. Cei doi tineri au reuşit să scoată cadavrul din apă, la aproximativ 50 de metri în aval de podul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la IGSU Gura Humorului care l-a resuscitat aproximativ 45 minute, după care, la ora 20,07,  a declarat decesul acestuia.

La o examinare sumară, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul său, cu excepţia celor provenite de la impactul cu apa şi pietrele din râu.

Cadavrul a fost depus la morga Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *