Cadavrul unui necunoscut, în stare avansată de descompunere, găsit în albia pârâului Pozen, la Horodnic de Jos

Ieri la amiază, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către o localnică despre faptul că în comuna Horodnic de Jos, în apa pârâului ,,Pozen”, a descoperit un cadavru în descompunere, a cărui identitate nu este cunoscută.

Polițiștii au aflat că femeia care a sunat la 112 se deplasa pe marginea pârâului Pozen, care străbate comuna Horodnic de Jos, dinspre comuna Horodnic de Sus către municipiul Rădăuți,  la un moment dat  a observat un cadavru în apă.

Cadavrul a fost descoperit pe cursul apei, într-o zonă în care s-au format aluviuni din resturi de material lemnos, adâncimea apei fiind de circa 1 metru.

S-a procedat la examinarea cadavrului, constatându-se că acesta este în stare avansată de descompunere (schelet uman), fără a putea fi identificat pe baza detaliilor biometrice. Analizându-se obiectele de vestimentație, deși acestea erau de asemenea în stare de descompunere, s-a putut stabili că era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare verde sau albastru și o geacă sau pulover de culoare închisă. Cadavrul avea la încheietura mâinii stângi, un ceas.

Au fost efectuate verificări pe raza comunei Horodnic de Jos, fără a se putea stabili identitatea cadavrului, urmând ca cercetările să fie continuate în cauzele persoanelor dispărute.

Cadavrul a fost scos din apă cu sprijinul lucrătorilor ISU – Suceava, Detașamentul Rădăuți, fiind transportat la morga Spitalului municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.