Cadouri pentru copiii de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi, oferite de polițiștii de frontieră

În fiecare an Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră se implică în activităţile ce se desfăşoară pe plan social, având în vedere provocările şi întrebările ce se nasc în societatea civilă.

”Apropiatele Sărbători Pascale ne aduc în fiecare an posibilitatea reînvierii actelor de caritate către cei din jurul nostru, care au nevoie de ajutor.

Dacă Poliţia de Frontieră a crezut de cuviinţă ca fiecare structură să  patroneze material câte o unitate de învăţământ sau un cămin de bătrâni, este pentru că ne pasă şi pentru că noi nu trăim în afara societăţii civile, ci în mijlocul ei.

Poliţiştii de frontieră suceveni nu se abat de la aceste norme morale astfel că şi în acest an, personalul nostru a oferit copiiilor de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi cadouri constând în îmbrăcăminte, obiecte de uz personal, dulciuri, fructe şi alte surprize pascale”, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Totodată, poliţiştii de frontieră au contribuit la cumpărarea alimentelor necesare pregătirii mesei tradiţionale de paşte, gest menit să aducă un zâmbet pe chipul fiecărui copil de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi.

”Sperăm ca prin gestul nostru, să readucem pentru câteva clipe zâmbetul pe chipul acestor copii minunaţi. SĂRBĂTORI FERICITE  şi   HRISTOS A ÎNVIAT!!!”, transmit polițiștii de frontieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *