Câinele polițist Dima a găsit peste 2500 de pachete cu țigări dosite în mașina unui sucevean, la PTF Siret

Marți seară, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Poliției de Frontieră Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean român, domiciliat pe raza județului Suceava. Bărbatul în vârstă de 28 de ani conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, și împreună cu câinele polițist Dima, au descoperit, ascunse într-un locaș special amenajat, în podeaua autoturismului 2.550 pachete de țigări, în valoare de 3.825 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar autoturismul în valoare de 55.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră suceveni au întocmit persoanei în cauză dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform modificărilor aduse de OUG 85/2022 Legii 86 din 2006 privind Codul Vamal al României.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other