Cajvana: Un bărbat de 41 de ani a încălcat ordinul de protecție amenințându-și soția, a condus beat și fără permis un moped neînregistrat. A fost arestat la domiciliu

Sâmbătă seară, înainte de ora 23.00, Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cajvana au fost sesizați prin 112 de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că soţul ei, Toader Ciot, de 41 de ani a încălcat ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Rădăuţi şi s-a deplasat la locul ei de muncă unde a ameninţat-o.

Până la sosirea echipajului de poliţie, Toader Ciot a părăsit locul faptei. Persoana vătămată a relatat că în jurul orei 22.00, la locul ei de muncă a venit soțul ei care a ameninţat-o cu acte de violență dacă nu îşi va retrage plângerea formulată împotriva sa.

Ulterior, pe un drum comunal neclasificat, în apropierea locuinţei reclamantei, a fost identificat bărbatul vizat, care conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule şi care emana halenă alcoolică.

 A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Faţă de Toader Ciot a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore începând cu data de 21.07.2019 ora 05.45 până la data de 22.07.2019 ora 05.45, acesta fiind escortat şi depus în arestul IPJ.

Aseară la ora 18.00, individul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi care, în baza probatoriului administrat a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta şi totodată, luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu data de 22.07.2019-19.09.2019, după expirarea măsurii reţinerii.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, „ameninţarea”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *