Cal abandonat cu tot cu căruță în spatele unui bloc din Suceava. Animalul a fost preluat de Asociația ”Casa lui Patrocle”, până la găsirea proprietarului

Marți seară, pe la ora 21.20, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în spatele unui bloc din oraș este un cal căzut lângă o căruță.

La locul indicat a fost găsit calul și căruța la care era înhămat, dar nu și proprietarul acestora.

A fost solicitat sprijinul  lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care au constatat că animalul  nu este înregistrat în evidența A.N.A.R.Z. (Agenția Națională pentru Zootehnie, n.r.)

Polițiștii au  emis ordin de plasare a acestuia în adăpost pentru o perioadă de 45 de zile.

S-a luat legătura cu administratorul Asociației “Casa lui Patrocle”, care s-a deplasat la fața locului și a preluat animalul, transportându-l în adăpost.

Căruța a fost asigurată la fața locului de lucrători din cadrul Poliției Locale Suceava, urmând a fi ridicată de serviciul specializat din cadrul Primăriei.

Pentru a clarifica ce au găsit polițiștii la locul indicat prin apelul la 112, transcriem pasajul edificator din procesul verbal realizat de organul constatator: ”La locul indicat a fost găsit un animal din specia cabalină în stațiune patrupodală prevăzut cu un atelaj hipo”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *