Mopan Suceava
Evenimente

Calitatea umană a vicovenilor apreciată la Bruxelles. Vasile Iliuț, întrevedere oficială cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Belgiei, E.S. Andreea PĂSTÂRNAC

Vizită oficială la  Bruxelles și discuții la nivel înalt, purtate de primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, în cadrul întrevederii cu doamna Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Belgiei, E.S. Andreea PĂSTÂRNAC.

După cum transmite primarul Iliuț, accentul discuției a fost pus pe dezvoltarea relațiilor de colaborare cu societățile comerciale din Vicovu de Sus, în vederea promovării produselor din zonă și identificarea unor noi piețe de desfacere.

În acest sens, precizează Iliuț, s-a considerat necesară și oportună programarea unei întâlniri de lucru intre principalii oameni de afaceri din Vicovu de Sus și înalții reprezentanți ai României la Bruxelles.

În cadrul întâlnirii, De asemenea, E.S. Andreea PĂSTÂRNAC a apreciat numărul mare și calitatea umană a vicovenilor care desfășoară diverse activități pe teritoriul Belgiei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other