Cămin cu 800 de locuri la USV, construit prin Compania Națională de Investiții. Astăzi se semnează contractul de execuție

Prorectorul USV, prof univ.dr.  Mihai Dimian a anunțat că astăzi se semnează contractul pentru construcţia unui cămin de peste 800 de locuri în cel de-al doilea campus al USV, o investiţie majoră a statului român, prin Compania Naţională de Investiţii. In valoare de peste 30 de milioane de euro, construcţia prevede 3 corpuri de clădire, cu mai mult de 400 de camere cu grup sanitar propriu, săli de lectură, oficii pentru pregătirea mesei, spălătorii şi diverse spaţii pentru petrecerea timpului liber.

Incepând cu anul 2016, programul de guvernare prevedea construcţia a 30 de cămine universitare în România, demers continuat prin predarea administraţiei terenului către CNI în 2018 pentru realizarea studiului de fezabilitate şi care are astăzi o perspectivă concretă de realizare prin încheierea acestui contract de proiectare şi execuţie a construirii lui.

”Felicitări tuturor celor implicaţi în aceste decizii pentru sprijinirea studenţilor şi a educaţiei superioare, în general! Sper să nu apară probleme în implementarea contractului iar studenţii USV să poată beneficia de aceste facilităţi în maximum 3 ani!”, a transmis prorectorul Universității Ștefan cel Mare din Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other