Căminul internat de la CN Spiru Haret va fi pus de mâine la dispoziția cadrelor medicale de la Spitalul Județean, a anunțat primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că Primăria Suceava va pune începând de mâine la dispoziția cadrelor medicale de la Spitalul Județean, căminul internat de la Colegiul Național Spiru Haret.

”În urma discuțiilor avute cu domnul președinte al Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, cu domnul prefect – Alexandru Moldovan și cu domnul director general al Spitalului Județean Suceava – Vasile Rîmbu, Consiliul Local prin Primăria municipiului Suceava pune, începând de mâine 22.03.2020, la dispoziția cadrelor medicale ale Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, căminul internat de la Colegiul Național Spiru Haret ce are o capacitate de 116 locuri. Căminul a fost modernizat recent și este în apropierea spitalului.

Trebuie să fim solidari cu cei care sunt cei mai expuși în această perioadă! Să ocrotească Bunul Dumnezeu cadrele medicale din prima linie și nu numai!”, a transmis primarul Ion luncu printr-o postare pe contul său de facebook.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *