Campanie de colectare gratuită a electrocasnicelor și electronicelor, pe 29 iunie. Organizatori: Sistemul Național de Colectare și Primăria Suceava

Pentru sucevenii care doresc să scape fără efort de acele echipamente electrice și electronice  care îi încurcă prin casă dar nici nu doresc să depună efortul de a le coborî pe scări și a le depune la centrele de colectare, cu lacrimi în ochi,  Sistemul Național de Colectare anunță pentru ziua de 29 iunie 2019, o campanie de informare și colectare în municipiul Suceava.

Cu acest prilej, cei care nu au nostalgii pentru ultimul frigider, ultima mașină de spălat ori ultimul aspirator, și trebuie într-un fel să se despartă de vechiul Majak, de  bătrânul casetofon, de combina muzicală  care ocupă spații mari, de boxele cu membrană de celuloid, de uriașele unități de calculator ori de giganticele monitoare de 15 kilograme, de televizoare cu tub catodic încă funcționale dar depășite moral,  ori chiar de smarturi de orice fel, tot depășite  și care acum au însemnat pentru fiecare, bucurie mare la cumpărare, dar au rămas simple obiecte nefolositoare, pot renunța la acestea, cu un singur apel telefonic.

 

Sistem Naţional de Colectare  anunță pentru 29 iunie 2019 – Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE)
Organizatorii campaniei – Sistem Național de Colectare și Primăria Municipiului Suceava oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice. Campania este susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.
Cetățenii ce vor participa la acțiune vor beneficia de tichete de tombolă conform regulamentului.
Puncte de colectare:
– în cartierul Burdujeni – lângă biserica Sf. Andrei;
– în parcul Areni;
– vis-a-vis de piața agroalimentară din centru – în parcarea cu plată;
– în stația de autobuz de la catedrală;
– în cartierul Obcini – în fața fostului magazin Premier.
Telefon: 0800 444 800 / 0756 031 786
Program: 9:00 – 17:00

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *