Campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la președinție, anunțată de primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis pe contul său de facebook că din data de 10.08.2019 a început în municipiul Suceava  campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii,  actualului președinte al României. ”Susținem candidatura lui Klaus Iohannis pentru pentru un al doilea mandat la Cotroceni. Alături de colegii mei liberali am discutat cu sucevenii care au trecut prin zona cortului amplasat în vederea strângerii de semnături.
Aceștia ne-au primit cu căldură, ne-au sprijinit și susținut în demersul nostru, înscriindu-se pe liste. Datorită domnului Klaus Iohannis România este astăzi apreciată în Europa și nu numai, fiind în prezent singura garanție pentru o țară democratică. Cu ajutorul lui Klaus Iohannis putem să construim o ROMÂNIE NORMALĂ! Așa să ne ajute Dumnezeu!” este mesajul transmis de primarul liberal al municipiului Suceava, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava,  către electoratul din orașul Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *