Campanie electorală la Ostra cu pachetele de alimente oferite de UE și distribuite de Guvern, dezvăluită de candidatul PMP la primăria Ostra, Tiberiu Leșan

Tiberiu Leșan, vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP)  Suceava și candidat al acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al comunei Ostra, a transmis un mesaj în care arată că în comuna Ostra, pachetele cu alimente oferite de Uniunea Europeană și distribuite de Guvernul României sunt folosite în scopuri electorale, lucrătorii primăriei spunându-le oamenilor nevoiași care beneficiază de acest sprijin european că Primăria este cea care a avut grijă de ei și le distribuie ăn comună.

Iată conținutul mesajului transmnis de Tiberiu Leșan:

”Alooo! Conducerea Primăriei Ostra, ALOOO !!!!

PACHETELE DE LA GUVERN SUNT FOLOSITE LA OSTRA PENTRU CAMPANIA ELECTORALĂ

Mercenarii de la direcția de asistență socială, sunteți viitorii penali a României.
Cum puteți să spuneți bieților oameni care cu greu își duc viața de pe o zi pe alta, că aceste pachete care sunt dreptul lor, se distribuie prin grija voastră.
Mincinoși fără frică de Dumnezeu, va veni o vreme cand această conducere a Primariei Ostra vor zace în închisoare pentru aceste fapte abominabile.
Conducerea Primăriei Ostra face campanie electorală cu ajutoare de la Guvern.

Beneficiarii acestor produse sunt:

Familiile / persoanele singure beneficiare de venit minim garantat, acordat in baza Legii nr.416/2001;

Familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr.277/2010;

Familiile/persoanele aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente şi în alte cazuri asemănătoare care se află în situaţii de vulnerabilitate, stabilite prin anchete sociale.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *