Câmpulungean de 19 ani încarcerat după ce a jefuit o frizerie, pe când era sub control judiciar

Polițiștii au dispus reținerea lui P.S.V., un tânăr de 19 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care deși se afla sub măsura controlului judiciar a săvârșit o nouă infracțiune. Atragem atenția tuturor celor față de care autoritățile judiciare au dispus o măsură preventivă cu privire la faptul că săvârșirea unor noi fapte penale conduce la înlocuirea acestei măsuri cu una mai strictă. În acest caz, tânărul a ajuns în arestul IPJ Suceava.

La data de 21.02.2019, ora 23.10, o patrulă din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc, l-a identificat pe strada Bogdan Vodă din localitate pe un tânăr de 19 ani din localitate, persoană aflată sub control judiciar, care a declarat faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri din interiorul unei frizerii și el era în căutarea unei patrule de poliție pentru a sesiza furtul.

În urma verificărilor efectuate la sediul societății, polițiștii au constatat faptul că, una din ferestrele imobilului este deschisă, iar din interior au fost sustrase două aparate de tuns și suma de 185 lei, suspect de comiterea faptei fiind chiar tânărul de 19 ani, P.S.V., în urma analizei urmelor de încălțăminte identificate pe pardoseală, în interiorul frizeriei constatatându-se faptul că acestea corespund încălțărilor purtate de tânăr.

Astfel, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.02.2019, în jurul ora 22.45, profitând de un geam uitat neasigurat, tânărul de 19 ani ajutat de un localnic de 34 de ani a pătruns în interior și a sustras suma de bani și ustensilele de tuns, prejudiciul total în valoare de 385 lei fiind recuperat. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”, tânărul de 19 ani fiind reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria C-lung Moldovenesc pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *