Câmpulungean de 56 de ai găsit mort afară, înghețat, la ușa unei barăci de pe un teren viran. Era singur și consuma cantități mari de băuturi alcoolice

La 13.02.2020, ora 12.20, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către despre faptul că a fost găsit decedat un anume M.B., de 56 ani, din localitate, pe un teren viran.
Locul în care a fost găsită persoana decedată este situat pe strada Aeroportului și aparține Primăriei Câmpulung Moldovenesc, pe acest teren funcționând anterior un gater. M.B. locuia singur într-o construcție abandonată situată pe acest teren.
Cadavrul a fost identificat lângă ușa de acces în construcție, în exteriorul acesteia și cu ocazia efectuării cercetării la fața locului s-a constatat că nu prezenta urme de violență.
Din cercetările efectuate a reieșit faptul că Berariu Mihai era divorțat, nu a păstrat legătura cu familia și obișnuia să consume cantități mari de alcool. Acesta era angajat al unei firme din Câmpulung Moldovenesc, cu domeniul de activitate în debitarea și prelucrarea lemnului și a fost văzut ultima dată în viață de administratorul și angajații acestei societăți la data de 12.02.2021, în jurul orelor 18 :00, când a plecat de la muncă.
A fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei.
S-a întocmit dosar penal, în cauză efectuându-se cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de ”ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *