Câmpulungean în arest după ce a încălcat ordinul de protecție, a intrat în peste nevastă, a bătut-o și i-a spart telefonul

La data de 05.09.2022, ora 18.50,  lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin 112 de către o femeie din oraș cu privire la faptul că soțul O.H. de 42 ani a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa și a agresat-o fizic.

În urma cercetărilor efectuate s-a confirmat că bărbatul a pătruns fără drept în locuința soției și a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea acesteia.

Mai mult, în urma unor discuții în contradictoriu cu soția, a agresat-o fizic  pe femeie și i-a distrus telefonul mobil.

Procedând astfel, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție instituit de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc prin care i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 100 m de soția.

În cauză a fost întocmit dosarul  penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violare de domiciliu”, 2 infracțiuni de „violență în familie”, „distrugere”, 2 infracțiuni de „amenințare”, şi 2 infracțiuni de „încălcare a măsurilor impuse prin ordinul de protecție”.

Prin Ordonanța din data de 06.09.2022 s-a dispus reținerea lui O.H. pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *