Canalizația cablurilor, fluidizarea traficului rutier, realizarea zonelor de recreere, o parte din problemele discutate de primarul Ion Lungu la Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România care a avut loc la Oradea

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat astăzi la Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România (AMR), care a avut loc la Oradea.
Edilul Sucevei a transmis că au fost luate în discuție ”probleme legate de: Codul Administrativ; Repartizarea cotelor din Impozitul pe venit, pentru anul 2019 (susținem o cotă de 66% pentru primării, 22% la consiliile județene și 12% într-un cont distinct la finanțe); Gestionarea deșeurilor.
În cadrul întâlniri primarul Lungu a solicitat sprijinul AMR în problema urgentării emiterii normelor metodologice de către Ministerul Mediului, pentru transferul pădurilor parc către autoritățile locale.
”De asemenea, am avut discuții punctuale cu primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan referitoare la canalizația cablurilor, fluidizarea traficului rutier, consolidarea malurilor râului Criș și realizarea zonelor de recreere. Municipiul Oradea este un exemplu de bune practici la nivelul orașelor din România” a mai transmis Ion Lungu.
Primarul municipiului Suceava a propus conducerii AMR ca în perioada viitoare o ședință a Comitetului Director să se desfășoare și la Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *