Candidații pentru examenul auto la categoria A vor putea susține proba practică din 16 aprilie în Suceava iar din iunie și în celelalte municipii din județ. La celelalte categorii se fac eforturi pentru reducerea termenelor

Astăzi, 1.04.2021, la sediul Instituției Prefectului – județul Suceava a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții școlilor de șoferi, cu scopul de a găsi soluții pentru persoanele care au susținut proba teoretică și cărora urmează să le expire dosarul.

Din partea Instituției Prefectului au participat prefectul Iulian Cimpoeșu și subprefectul Alexandru Salup precum și șeful delegat al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Suceava, inspector principal Viorel Andrei Donciu.

Printr-un comunicat de presă, Prefectura anunță că în continuarea eforturilor depuse pentru normalizarea activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, s-a decis ca din data de 16.04.2021 să înceapă examinarea cursanților de la categoria A, în municipiul Suceava, urmând ca din luna iunie să înceapă examinarea pentru categoria A și în restul municipiilor din județ. Pentru restul categoriilor, conform ordinului prefectului, examinarea practică se va face doar în municipiul Suceava.

Se fac eforturi pentru reducerea termenelor pentru șoferii profesioniști, categoriile C, CE, D.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *