Mopan Suceava
ActualitatePolitica

Candidații PNL pentru primării, consilii locale și Consiliul Județean, în frunte cu Gheorghe Flutur, validați. Gheorghe Flutur: ”Folosiți-mă! Puneți-mă la treabă!”

În Comitetul director al filialei județene PNL Suceava, a avut loc validarea candidaturilor pentru funcția de primar în toate localitățile județului, a anunțat președintele organizației județene, Gheorghe Flutur.

El a arătat că Partidul Național Liberal se prezintă la start pentru campania electorală  cu o listă completă de consilieri locali, o listă completă de candidați la primării și cu o listă completă de consilieri la Consiliul Județean.

Gheorghe Flutur și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, care a fost validată în unanimitate.

El a arătat că, dacă PNL a câștigat 54 mandate de primar în 2020, în ultimele săptămâni au fost 9 intrări de primari în PNL și 3 plecări. Au venit primari de la Broșteni, Pojorâta, Mănăstirea Humorului, Marginea, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Brodina, Fântâna Mare, Salcea.

”Ne prezentăm cu 61 de primari în funcție și foarte mulți candidați tineri pentru funcția de primar. Avem 8 femei care candidează la funcția de primar, în comune precum Capul Câmpului, Crucea, Grămești, Ciprian Porumbescu, Gălănești, Drăgușeni” a spus Gheorghe Flutur, care a arătat că în ceea ce privește candidaturile PNL  pentru Consiliul Județean, în primii 10 de pe listă, sunt patru doamne.

El a mai declarat că  pentru funcția de vicepreședinte a CJ o va susține pe Irina Vasilciuc, actualul administrator public al județului Suceava și pe Niculai Barbă, actualul  vicepreședinte al Consiliului Județean.

Gheorghe Flutur a mai adăugat că echipa sa pentru Consiliul Județean, cuprinde personalități importante, precum   medicul pediatru dr. Elena Tătăranu, șefa Secției de pediatrie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, prof. univ. dr. Otilia Clipa dar și avocatul Dana Mitrea.

”Merg la drum pentru voi, dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor, un kilometraj pregătit pentru dezvoltare, pentru bunăstare și pentru siguranța dumneavoastră. Folosiți-mă! Puneți-mă la treabă! Am făcut-o de fiecare dată. Am atâtea lucruri despre care pot vorbi în fiecare sat, pe fiecare uliță care a fost făcută în perioada mea. Vă rog să mă judecați după fapte și să veniți alături de mine, pentru ca Suceava să fie reprezentată cu cinste atât la nivel de județ, cât și în politica națională”, a fost mesajul transmis de actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, candidat pentru un nou mandat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *