Candidații Pro România pentru Consiliul local Suceava prezentați de Florin Sinescu, care a intrat în cursă pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ

Candidatul Partidului Pro România la funcția de primar al municipiului Suceava, Florin Sinescu, a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, primii 12 candidat de pe lista depusă pentru Consiliul Local al municipiului Suceava.

El a arătat că  în data de 14 august, Pro România a depus candidaturile pentru funcția de primar precum și o listă completă de 29 de persoane, pentru Consiliul Local al municipiului Suceava. Florin Sinescu a arătat că  lista cuprinde oameni din toate cartierele municipiului Suceava, cu profesii diferite, care cunosc exact problematicile fiecărui cartier. ”Împreună cu mine, se va forma o echipă care va veni exact pe agenda cetățeanului din municipiul reședință de județ, care va identifica toate nevoile și vom găsi soluțiile pentru a rezolva aceste probleme”, a spus Sinescu.

Lista pentru Consiliul Local este deschisă de   Florin Sinescu, care este și candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava din partea Pro România. El a făcut ulterior prezentările persoanelor aflate pe lista de candidaturi până pe poziția 12, parte dintre candidați fiind prezenți, unii luând cuvântul.

Îi prezentăm pe candidații Pro România așa cum au fost descriși de candidatul la funcția de primar, Florin Sinescu:

Pe locul 2 este Radu Pricope, economist și jurist, consultant în implementarea proiectelor pe fonduri europene și naționale, un om care a ajutat foarte multe primării din județ să realizeze investiții.

Radu Pricope: ”Mulțumesc echipei Pro România pentru încrederea acordată. Am 39 de ani, m-am născut aici în Suceava, am copilărit în cartierul Burdujeni și în Suceava mi-am întemeiat o familie. Țin foarte mult să am această familie consolidată, astăzi mulți tineri preferă să plece din Suceava. Sper ca eu peste 10 ani să nu am aceeași soartă, cu fetița mea. Proiectul Pro România pentru Suceava, proiectul lui Florin Sinescu este singurul proiect viabil, pentru implementarea unei strategii pe termen mediu și lung a municipalității sucevene. Este bine să fie în echipă juriști, economiști, oameni care au și o expertiză în zona de administrație publică. Știu ce înseamnă să fii funcționar public, dar și să fii în zona de deliberativ local, fiind în două mandate consilier județean dar am avut și puterea să plec atunci când lucrurile nu mergeau în direcția cea bună. Cred că putem schimba cu adevărat ceva în municipiul Suceava. Îi doresc succes domnului Florin Sinescu, împreună cu care am lucrat în cadrul Instituției Prefectului și spun că este cu adevărat un profesionist în zona de administrație publică”.  

Pe locul 3 al listei de candidați pentru Consiliul Local este omul de afaceri Geniloni Sfeclă, care este dedicat cartierelor Burdujeni și Ițcani. Știe exact problematicile acestor cartiere, problemele oamenilor de acolo și sunt convins că împreună cu mine, în echipa de consilieri, vom reuși să rezolvăm aceste probleme.

Pe locul 4 este Alexandra Harja Samsonescu, care nu mai are nevoie de prezentare. Este candidatul nostru la președinția Consiliului Județean, om de afaceri tânăr din Suceava, ancorat în realitățile din municipiu și județ, despre care sunt convins că va fi un candidat extrem de important la președinția Consiliului Județean.

Pe locul 5  al listei este Lucian Lungu, profesor, fost inspector general al Inspectoratului Școlar Județean și director al Colegiului național de Informatică ”Spiru Haret”, actualmente profesor de fizică la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”. Problemele din educație sunt pe agenda noastră, și, cu ajutorul experienței sale, le vom soluționa.

Pe locul 6 al listei este Cristina Dulcineea Faur, din cartierul George Enescu, care lucrează în mediul privat. Cartierul George Enescu are foarte multe probleme. Fiind total nemulțumită de ce este acolo, s-a alăturat echipei Pro România pentru Consiliul Local municipal Suceava.

Cristina Faur: ”Am o experiență de 25 de ani cu publicul, deoarece am lucrat în domeniul bancar, perioadă în care am fost și manager de unitate. Știu să ascult oamenii, știu să empatizez și să găsesc soluții. M-am implicat în politică alături de echipa Pro România pentru că aici am găsit atitudine, o echipă corectă, transparentă, care se implică și își dorește să rezolve toate problemele cetățenilor suceveni. Locuiesc în cartierul George Enescu, un cartier cu foarte multe probleme.  De la cele de curățenie la traficul intens, lipsa locurilor de parcare. Toate acestea se află pe lista noastră de priorități și vor fi rezolvate. Mulțumesc domnului Florin Sinescu pentru că m-a pus pe un loc eligibil acordându-mi încredere și sper să mulțumesc oamenii din cartierul nostru, să facem tot ceea ce este mai frumos pentru ei”.

Pe locul 7 pe listă este profesorul Trifan Crăciunescu, un ițcănean get –beget, Ițcani este un cartier uitat de lume, cu foarte multe probleme. Am avut o întâlnire în această primăvară cu cetățenii de acolo care sunt extrem de nemulțumiți de felul în care arată cartierul spunând cineva: Nu ai în Ițcani unde să îți faci un selfie. Sunt convins că în perioada următoare vom reuși să redăm o față frumoasă cartierului  de case al Sucevei.

Pe locul 8 este Cătălin Vasiliu. Un om care nu are nevoie de multe prezentări. Antrenor al unor generații de hocheiști. Să nu uităm performanțele pe care le-a făcut cu doar trei luni de antrenament pe an, lunile în care noi avem patinoar care din păcate nici astăzi nu este acoperit. Dar reușește cu copiii din echipă să facă performanță de peste 16 ani.

Cătălin Vasiliu:  ”Sunt antrenor de hochei de 16 ani. M-am alăturat echipei Pro România pentru ca împreună să facem ceva pentru sportul sucevean. Mulțumesc!”

Pe locul 9 este un student, Alexandru Sârghie, un om extrem de muncitor, care vine cu problemele tinerilor. S-a alăturat echipei Pro România și sunt convins că împreună vom reuși să creăm oportunități pentru toți tinerii, care termină Universitatea din Suceava, să le oferim locuri de muncă, astfel încât Suceava să redevină o opțiune, să încercăm să îi ținem acasă pe toți tinerii suceveni.   

Pe locul 10 al listei de candidați Pro România este un om de afaceri, Viorel Lupașcu, care este total nemulțumit de cum s-a dezvoltat Suceava, care dorește pentru oraș o altă dezvoltare economică, culturală și socială.

Pe locul 11 este un al reprezentant al cartierului Burdujeni, Vasile Gavrilaș, operator CFR, care va veni în Consiliul Local cu problemele specifice acestui cartier și pe care vom căuta împreună să le rezolvăm.

Pe locul 12 al listei de candidați Pro România, la Consiliul Local al municipiului Suceava, este Sorin Ursan, jurist de profesie dar dedicat și culturii, tenor și caricaturist, un om care a venit alături de noi pentru că este total nemulțumit de modul în care este gestionat actul cultural în municipiul Suceava.

”Avem, cum am spus, listă completă de candidați depusă cu 29 de nume. În concluzie, echipa Pro România la nivelul municipiului Suceava este pregătită ca de pe data de 28  să venim cu o ofertă foarte clară în fața sucevenilor și mizăm în aceste alegeri pe obținerea funcției de primar și un număr de 8 consilieri locali.  Un lucru pe care îl putem realiza pentru că venim cu o ofertă clară, sustenabilă, axată strict pe nevoile sucevenilor”, a transmis Florin Sinescu, candidatul Pro România la funcția de primar a municipiului Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *