Candidatul la președinție Ninel Peia al Partidului Neamul Românesc, dat dispărut din Cluj, găsit de polițiști rugându-se la Mănăstirea Putna

Candidatul la funcția de președinte al României din partea Partidului  Neamul Românesc, Ninel Peia, cel dat dispărut noaptea trecută dintr-un hotel din Cluj, a fost găsit astăzi la Mănăstirea Putna, unde a explicat polițiștilor pkecați în căutarea lui că a ajuns pentru a a cere binecuvântarea starețului.

Hotnews a transmis o declarație a lui Ninel Peia, transmisă prin intermediul Antena3: ”Am mers la Mănăstirea Putna pentru a lua binecuvântarea părintelui stareț Velnic, pentru a merge mai departe în această luptă prezidențială. Fără binecuvântarea părintelui aș fi renunțat. (…) Nu am dispărut, am mers la mănăstire să mă rog”.

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază. Candidatul la președinție din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 1.17, pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

“În această după-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel din Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, anunța joi Poliția Cluj.

Vineri dimineață, Poliția a anunțat că Ninel Peia a fost găsit joi noapte la Mănăstirea Putna. Poliția Cluj a precizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire și nu a fost victima vreunei infracțiuni.”Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *