Mopan Suceava
ActualitatePolitica

Candidatura lui Lucian Harșovschi la primăria Sucevei a fost validată. El preia și funcția de președinte al organizației municipale Suceava a PNL

Lucian Harșovschi, viceprimarul în funcție al municipiului Suceava a fost validat astăzi în Comitetul de Coordonare Local al PNL, candidat al acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Tot astăzi, Lucian Harșovschi a preluat și președinția organizaței municipale Suceava a PNL, de la Ion Lungu, primarul în funcție, care a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Suceava.

În anunțul transmis de Lucian Harșovschi, dânsul arată că ”Astăzi, 23 martie 2023, în cadrul întâlnirii Comitetului de Coordonare Local în prezența a 504 suceveni, prin vot secret, colegii mei de partid mi-au validat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

Totodată, am preluat și președinția Organizației Municipale PNL.

M-a onorat prezența lor, le mulțumesc și pe această cale pentru votul de încredere și îi asigur că nu îi voi dezamăgi.

Îmi doresc să pot face mult mai multe pentru Suceava, știu că pot aduce un nou suflu în ceea ce ține de administrarea și dezvoltarea orașului, simt că îi am pe suceveni aproape, ei au fost cei care m-au adus în acest punct, iar toate lucrurile acestea îmi dau determinarea necesară de a porni pe acest drum și de a câștiga.

Sunt Lucian Harșovschi, om cu experiență în administrația publică locală, dar mai presus de toate, sunt tatăl a trei copii, soț, frate și fiu. Întodeauna mi-am dorit tot ce a fost mai bun pentru familia mea și vă asigur că la fel mi-am dorit și pentru Suceava, locul unde m-am născut și am crescut.

Sunt un om printre oameni, iar discuțiile cu sucevenii m-au făcut să îmi doresc mai mult de la mine și mai mult pentru ei.

Și tânăr, dar și cu experiență, alături de suceveni și de echipa în care mereu am crezut, am încredere că vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru Suceava.

Suceava întinerește! Cu Dumnezeu înainte!”

La eveniment a participat președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, primarul în funcție Ion Lungu și alți lideri liberali suceveni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *