CANOTORII SUCEVENI DE PERFORMANȚĂ INTERNAȚIONALĂ, PREMIAȚI DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Consiliul Județean Suceava a aprobat în ședința de astăzi, 25 septembrie a.c., o hotărâre privind premierea celor mai valoroși sportivi suceveni, legitimați în cadrul unor structuri sportive din județul Suceava, pentru performanțe deosebite obținute în anul 2018 la competiții sportive internaționale oficiale.
Astfel, Cosmin Pascari de la Clubul Sportiv Municipal Suceava a fost recompensat cu suma de 2.500 de lei: Florin- Nicolae Artenie Fîntînariu de la același Club cu suma de 1.500 de lei; Dumitru Alexandru Ciobâcă de asemenea legitimat la Clubul Sportiv Municipal Suceava cu 1.000 de lei; Georgiana Moroșanu de la Clubul Sportiv Școlar ”Nicu Gane” din Fălticeni cu suma de 750 de lei iar Georgel-Viorel Iacob de la Clubul Sportiv Municipal Suceava a fost premiat cu 500 de lei.
Cosmin Pascari a obținut locul I la Campionatul mondial de canotaj pentru tineret Polonia 2018, la Campionatul european de canotaj pentru seniori Scoția 2018; la Campionatul european pentru tineret Belarus 2018 și locul VII la Cupa Mondială Serbia 2018.
Florin-Nicolae Artenie-Fîntînaru a obținut locul I la Campionatul european de canotaj pentru tineret Belarus 2018 și locul II la Campionatul mondial de canotaj pentru tineret Polonia 2018.
Dumitru –Alexandru Ciobîcă a obținut locul I la Campionatul european de canotaj pentru tineret Belarus 2018 și locul II la Campionatul mondial de canotaj pentru tineret Polonia 2018.
Georgiana Moroșanu a obținut locul II la Campionatul european de canotaj pentru tineret Franța 2018 și locul II la Campionatul balcanic de canotaj pentru juniori Bulgaria 2018.
Georgel-Viorel Iacob a obținut locul III la Campionatul balcanic de canotaj pentru juniori Bulgaria 2018.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *