Canotorii suceveni medaliați cu aur și argint la Tokio vor deveni cetățeni de onoare ai județului Suceava

Radio Top: Cei cinci canotori suceveni care au câștigat aur și argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor deveni cetățeni de onoare ai județului.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, în debutul ședinței de astăzi a deliberativului. El a lăudat performanța obținută de canotori și le-a transmis felicitări. Președintele Flutur a precizat că sportivii vor fi declarați cetățeni de onoare în viitoarea reuniune a Consiliului Județean. Totodată, li se vor acorda și stimulente financiare.

Cei cinci sunt: Ancuța Bodnar, Mugurel Semciuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu și Mihăiță Țigănescu. Ancuța Bodnar este din Vatra Moldoviței și a cucerit aurul alături de botoșăneanca Simona Radiș în proba de dublu vâsle. Băieții au câștigat argintul în proba de patru rame. Mugurel Semciuc, originar din Siret, este legitimat la CSA Steaua București. Cosmin Pascari, din Gura Humorului, este legitimat la CS Dinamo. Ștefan Berariu este din Dumbrăveni, iar Mihăiță Țigănescu din Horodnic de Jos. Gheorghe Flutur a menționat că, în total, Suceava are 21 de sportivi la Tokyo.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *