Actualitate

Cântăreți din Bucovina: Taraful Florin Mucea și Vasile Bădeliță, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 23 iulie 2022,  sunt invitați cântăreși falnici din Bucovina: Taraful Florin Mucea de la Bilca (Florin Mucea, Vasile Mucea Jr. și Ionel Dumitriu), precum și primul artist fluieraș al Horodnicului și nu numai, Vasile Bădeliță.

Oameni minunați, talentați, care vor vorbi despre ale lor dar în primul rând vor cânta. Și alături de ei va fi, ca un călăuzitor ce privește și îndrumă din eternitate, marele rapsod Vasile Mucea  va veni și el cu vioara și cu  vocea sa fără seamăn.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *