CÂNTECELE NEAMULUI, Festival-concurs internațional de folclor, în perioada 27-28 octombrie 2022, la Casa de Cultură Suceava

Nu bine s-au încheiat Târgul PRODUS ÎN BUCOVINA și perima ediție a FESTIVALULUI RAPSOZILOR, manifestări dedicate sprijinirii și promovării producătorilor tradiționali, a autenticității, tradițiilor populare, a bunului gust și frumosului, că, la numai o zi distanță, Consiliul Județean Suceava și Centrul Cultural ”Bucovina” anunță un  nou eveniment de excepție dedicat cântecului popular.

În perioada 27-28 octombrie 2022, Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina” și Școala Populară de Artă „Ion Irimescu”, organizează cea de-a XIII-a ediție a FESTIVALULUI-CONCURS INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CÂNTECELE NEAMULUI”.

Organizatorii invită publicul să-i susțină pe tinerii înscriși în concursul ce se va desfășura joi, 27 octombrie 2022, începând cu ora 17:00, în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec”. Vineri, 28 octombrie 2022, în cea de-a doua zi a festivalului, începând cu ora 17:00, iubitorii de folclor, autentic și frumos, sunt așteptați la Gala Laureaților și Recitalul folcloric ce se vor desfășura în sala Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *