Capacitatea spitalelor din județul Suceava verificată de instituția prefectului, în vederea izolării eventualelor cazuri de Covid-19 apărute în rândul copiilor după începerea anului școlar

Prefectul județului Suceava a solicitat DSP Suceava să transmită, în regim de rugență, spitalelor din județ, o circulară ce vizează întocmirea unei raportări cu privire la capacitatea maximă deținută pentru izolarea eventualelor cazuri de Covid-19 apărute în rândul copiilor după începerea anului școlar.

Totodată, prefectul județului Suceava, a solicitat ca raportarea efectuată să țină cont și de necesitatea identificării de locuri pentru părinții copiilor, în situația în care se va impune internarea acestora.

Analiza rapoartelor transmise de spitale dar și rezultatele și eventualele măsuri complementare dispuse, vor fi prezentate de directorul executiv al DSP Suceava în ședința extraordinară a CJSU din data de 31 august 2020.

 

Instituția Prefectului – Județul Suceava îndeamnă cetățenii ”să fie precauți în continuare, să nu renunțe la a respecta regulile de igienă cu strictețe și de a purta masca de protecție corect, în special în locurile aglomerate. În această perioadă orice neglijență are costuri sociale, financiare și de timp mult prea mari.

Reduceți la minim contactul în zonele comune, încercați să fiți vigilenți pentru că, din păcate, uneori, această boală ne obligă să plătim prețul suprem- o viață omenească.

Dacă ați fost în concediu, înainte de a vă relua activitatea, vă rugăm să vă faceți o autoevaluare a stării de sănătate și să apelați la medic în cazul în care aveți simptome.

Încercați să vă protejați permanent pentru a vă feri de infecție și urmările ei atât dumneavoastră cât și cei dragi dumneavoastră!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *