Captură a poliţiei de frontieră: microbuz cu 26.900 de pachete cu ţigări abandonat în albia râului Suceava, la Falcău. Colete cu 6000 de pachete de ţigări abandonate la Brodina

În data de 26 mai a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi al Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 12.30, un echipaj al poliției de frontieră a descoperit, abandonat, în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Falcău, în apropierea râului Suceava, un microbuz marca Mercedes Benz în care se aflau mai multe colete cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au procedat la transportarea microbuzului cu ţigări la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 26.900 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste 314.730 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul în valoare de aproximativ 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava.

În continuare poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

De asemenea, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a descoperit în apropierea frontierei de stat, mai multe colete abandonate, care conțin țigări.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, iar la fața locului au fost descoperite patru colete care conțineau cantitatea de 6.000 de pachete cu țigări, în valoare de 70.200 de lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.                      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *