Captură importantă de îmbrăcăminte și parfumuri contrafăcute. Mașina în care se afla marfa în valoare de 30.000 de lei, condusă de un Ialomițean, a fost depistată pe bulevardul Corneliu Coposu din Suceava

În cursul zilei de ieri,15.04.2021, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Suceava, cu sprijinul polițiștilor de Rădăuți  au oprit în trafic autoturismul marca BMW X6, în municipiul Suceava, pe bulevardul Corneliu Coposu, autoturism care transporta în vederea comercializării obiecte vestimentare și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului au fost identificate mai multe obiecte vestimentare din material textil și parfumuri inscripționate cu diferite mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României.

În total au fost identificate 303 articole îmbrăcăminte și parfumuri care purtau inscripțiile „TOMMY HILFIGER” „HUGO BOSS”, „POLO RALPH LAUREN”, „EMPORIO ARMANI”, „DIESEL”, TOM FORD LOST CHERRY, LANCOME POEME, GIORGIO ARMANI, AQUA DI GIO, PACO RABANNE OLYMPEA, CHANEL CHANCE, YVES SAINT LAUREN LIBER, KARL LAGERFELD, CALVIN KLEIN JEANS, „ADIDAS”, UNDER ARMOUR, etc.

Valoarea de piață a produselor este de cca. 30.000 lei.

Conducătorul auto Chelaru Emil, de 34 ani, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, a fost depistat în flagrant şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice. În cauză sa întocmit un dosar penal pentru  infracțiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *