Carambol ca ”între fete”, în parcarea de la Carrefour. O fetiță de 8 ani a fost rănită

Aseară, pe la ora 19.00, polițiștii suceveni au fost chemați să intervină la un accident rutier produs în parcarea unuia dintre marile centre comerciale de pe Calea Unirii.

O tânără de 25 ani, din comuna Udești, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota Avensis, pe una dintre aleile  din parcarea Carrefour Suceava, ajunsă la intersecția cu aleea principală, nu a respectat semnificația indicatorului ,,cedează trecerea” și intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW X3, condus regulamentar de o altă tânără, de 30 ani, din municipiul Suceava, mașina acesteia fiind la rândul ei proiectată  într-un autoturism  VW. Passat aparținând unui sucevean, care era parcat regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei mame din Suceava precum și a fetiței sale, de 8 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului BMW.

Cele două șoferițe au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar ulterior li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *