Carambol cu cinci mașini implicate și o persoană rănită, provocat de un șofer grăbit pe Calea Unirii din Suceava

Ieri după amiază, pe la orele 15.00, polițiștii au fost sesizaţi de cu privire la faptul că pe strada Calea Unirii din municipiul  Suceava a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.

La fața locului s-a stabilit că un anume I. A. D., de 29 de ani, pe când conducea un autoturism  Volkswagen pe banda de lângă axul drumului, dinspre Centru către Burdujeni,  nu a păstrat distanța în mers,  întrând în coliziune față – spate cu autoturismul BMW condus de G.B. de 37 ani. În urma coliziunii, C.M.  de 62 ani a oprit autoturismul marca Dacia Logan în spatele Volkswagenului. Numai că din spate venea un autoturism Ford, condus de o femeie de 30 de ani, I.G.M., care a intrat la rândul ei în coliziune cu mașina Dacia Logan, acesta fiind proiectat într-un alt automobil BMW, condus de tot de o femeie, D.L.T., de 49 de ani.

În urma accidentului rutier, I.G.M.  șoferița automobilului Ford  a  fost preluată de un echipaj medical de ambulanță și transportată la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.