Carambol la Salcea. Un șofer din Botoșani a intrat în mașina unui moldovean, care a lovit mașina unui sucevean. Localnicul a fugit de la locul accidentului

Un eveniment rutier neobișnuit s-a petrecut ieri, pe DN29, la Salcea. Au fost implicate trei mașini. Un șofer din Botoșani a intrat în automobilul condus de un șofer din Republica Moldova. Mașina acestuia a tamponat un autoturism aparținând unui localnic care, în mod bizar, a fugit de la locul accidentului.

IPJ Suceava a anunțat că ieri după amiază, înainte de ora 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 din orașul Salcea, un bărbat de 28 de ani din județul Botoșani nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul condus în fața sa de un tânăr de 22 de ani, din Republica Moldova, intrând în coliziune față-spate cu acesta, care a fost proiectat în alt autovehicul oprit în fața sa și al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto identificați la fața locului au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto plecat de la fața locului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *