Actualitate

Carantina, bat-o vina! De plictiseală și băutură, blocați în carantină, concubinul își bate concubina. Femeia își cheamă fiul, din izolare, să o răzbune. Amenzi pentru nerespectarea izolării și bătaie, la Poiana Stampei

Carantina, covidul și băutura au băgat zâzanie într-o familie din Poiana Stampei. Doi concubini aflați în carantină au băut după care s-au bătut. Femeia și-a chemat fiul în ajutor, aflat și el în izolare, într-un imobil din aceeași curte. Iar scandalul a escaladat, fiul pocnindu-l pe concubin, cel din urmă solicitând ajutorul poliției, care a venit, dar a dat și amenzi pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

Iată cum s-au prezentat faptele: la data de 30.01.2021, ora 20.51, Secția 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către U.M., de 38 ani, din Poiana Stampei cu privire la faptul că, numitul C.I., de 24 ani, a venit și l-a bătut, acesta fiind în carantină.

Apelantul, U.M. locuiește împreună cu concubina sa în comuna Poiana Stampei. În aceeași curte, dar într-un imobil separat locuiește și fiul acesteia, C.U., în prezent aflat în autoizolare la domiciliu ca urmare a diagnosticării cu Covid-19.

În seara de 30.01.2021 după ce au consumat împreună  băuturi alcoolice la domiciliu, apelantul a agresat-o fizic pe concubina sa, în urma unei conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Aceasta l-a contactat telefonic pe fiul ei C.I, aflat în imobilul alăturat, spunându-i cele întâmplate. Băiatul s-a deplasat la locuința mamei sale unde l-a lovit pe concubin, acesta din urmă plecând de la domiciliu, iar ulterior apelând numărul de urgență 112.

Față de fiul femeii s-a luat și măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 500 lei conform pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *