Cărăuși de lucernă accidentați după ce căruța cu furaj s-a răsturnat în miez de noapte, la Hânțești

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe la ora 00.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112  de către un bărbat de 31 ani, din comuna Hânțești, despre faptul că în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo încărcat cu lucernă, împreună cu alți doi bărbați din localitate, atelajul s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului, iar apelantul și un an localnic din vârful căruței  au suferit leziuni.

S-a stabilit că în urmă cu o zi, C.D., un gospodar din localitate, a cosit lucerna de pe un teren și i-a solicitat pe V.G. și M.R.I. să-l ajute să strângă fânul. În jurul orei 20.00 cei trei s-au deplasat din localitatea Hânțești cu atelajul hipo aparținând lui G.D. și condus de acesta, la terenul proprietate și au strâns fânul cosit. În jurul orei 00.00 au început deplasarea spre localitatea Hânțești, însă pe drum calul s-a speriat și atunci atelajul hipo a fost răsturnat în șanțul lateral al drumului care traversează câmpul. Atunci V.G. și M.R.I. au fost prinși sub atelajul încărcat cu lucernă, suferind leziuni ale membrelor superioare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care i-a preluat pe cei doi,  transportându-i la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.

În urma consultațiilor s-a stabilit că unul dintre răniți și-a fracturatun braț iar celălalt și-a luxat un umăr în acțiunea nocturnă de transport de lucernă cu atelajul hipo, la Hânțești.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *