Care vor fi pedepsele pentru nerespectarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare a municipiului Suceava

Consilierii municipali suceveni sunt chemați, în ședința de joi, 20 decembrie a.c. să aprobe modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare a municipiului Suceava. Proiectul de hotărâre de consiliu local, inițiat de viceprimarul Lucian Harșovschi stabilește sancțiunile pe care cei care nu respectă prevederile regulamentului mai sus amintit le vor suporta, fie acestea persoane juridice sau persoane fizice.
Prezentăm, în tabelele alăturate, noile sancțiuni, contravenții sau chiar infracțiuni ce vor fi sancționate împotriva celor care nu respectă prevederile din Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare a municipiului Suceava.
Reamintim că din această lună a intrat în vigoare noul contract de salubrizare menajeră în municipiul reședință de județ pentru o perioadă de 12 ani, semnat cu asocierea dintre SC DIASIL SRL Suceava și SC RITMIC COM SRL Ilișești.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *