Căruță cu cal prinsă sub un microbuz cu care s-a ciocnit, pe drumul E85, pe raza localității Pătrăuți. O femeie și un copil de 7 ani se aflau în atelaj (foto ISU Suceava)

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul E85, în această dimineață, pe raza localității Pătrăuți, unde un microbuz a intrat în coliziune cu o căruţă, iar atelajul, cu tot cu cal, a fost prins în întregime sub autovehicul.

Din fericire, cei doi ocupanţj ai atelajului hipo (o femeie şi un copil de 7 ani), deşi aveau diverse traumatisme, erau conştienţi şi au fost transportaţi la spital, cu ambulanţele SMURD B2 şi TIM.

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD B2 și un SMURD TIM cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

După o intervenţie grea a pompierilor din echipajul de Descarcerare, calul a fost extras de sub maşină. Era rănit, iar un medic veterinar urma să evalueze situația sa.

”Sperăm să poată fi salvat, pentru ca misiunea noastră să nu fi fost în zadar… Pentru că… ORICE VIAŢĂ CONTEAZĂ!”, au transmis reprezentanții ISU ”Bucovina” Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *