CĂRUȚAȘ ACCIDENTAT LA FĂLTICENI DE UN ȘOFER CARE A PLECAT DE LA LOCUL FAPTEI

În cursul zilei de miercuri,ia municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, la spitalul din localitate, s-a prezentat  un bărbat de 66 de ani, din comuna Preutești, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 22.08.2018, ora 05.30,  în timp ce victima se află în atelajul hipo condus pe DJ 208, din comuna Preutești, căruța  a fost acroșată de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers, ocazie cu care, bărbatul de 66 de ani a căzut pe carosabil, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma activitățile specifice întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un localnic de 33 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, conducătorului auto și victimei li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *