Căruțaș beat, accidentat la Gura Humorului, abandonat în mijlocul drumului și de calul care a plecat mai departe cu tot cu atelaj

La data de 25.06.2022, în jurul orei 19:25, lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Sf. Maria din oraș, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii în jurul orei 19:20, un anume C.O., de 55 de ani, din orașul Gura Humorului în timp  ce conducea atelajul hipo pe strada respectivă, având direcţia de deplasare către strada Digului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut din atelajul hipo pe partea carosabilă.

După ce bărbatul a căzut din căruță, calul a luat-o la fugă înainte,cu tot cu atelaj, abandonându-și stăpânul în mijlocul drumului, nemaifiid găsit de polițiști la locul accidentului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, stabilindu-se diagnosticul: polizontuzionat prin accident rutier, multiple plăgi escoriate.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face proprietarul atelajului hipo, care s-a dezechilibrat și a căzut din atelajul hipo, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă(autoaccidentare).

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *