Căruțaș din Vicovu de Sus, accidentat la Straja de un șofer băut, și acesta din Vicov

La 05.11.2022, în jurul orei 05.00, un bărbat din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209 G, pe raza localității Straja a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus de către un bărbat din orașul Vicovu de Sus, ce se deplasa în același sens.

După impact, conducătorul autoturismului a oprit la fața locului, a discutat cu persoana vătămată, după care a părăsit locul accidentului.

Căruțașul a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În urma investigațiilor efectuate s-a reușit identificarea conducătorului auto, iar acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Mun. Rădăuţi i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”,  cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *