Căruțe încărcate cu lemn fără acte, oprite în drum de polițiști, la Grămești. S-au confiscat aproape 5 metri cubi de lemn de foc

La 30.03.2021, ora 12.30, lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, pe drumul județean 291 A din comuna Grămeşti, au depistat două atelaje hipo care transportau material lemnos. Procedându-se la legitimarea proprietarilor atelajelor și verificarea transportului s-au constatat următoarele :

Un atelaj hipo era  încărcat cu material lemnos, lemn de foc de esenţă de fag deținut de M.P. din comuna Grămeşti, care nu a putut prezenta aviz de însoțire, declarând că nu deține vreun document pentru materialul lemnos transportat.

Un al doilea atelaj hipo  încărcat cu material lemnos, lemn de foc de esenţă de fag deținut de G.P.   din comuna Grămeşti, care nu a putut prezenta aviz de însoțire, declarând că nu deține vreun document pentru materialul lemnos transportat.

 Cei doi  au fost conduși la sediul O.S. Adâncata – atelier împletituri Zamostea,  unde materialul lemnos a fost inventariat de pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Adâncată, constatându-se că transportau împreună cantitatea de 4.96  mc material lemnos, lemn pentru foc esenţă fag.

Având în vedere cele constatare, s-a luat măsura sancționării contravenționale a celor doi și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 4,96 mc material lemnos în valoare de 892,8 lei, în acest sens întocmindu-se procese-verbale de constatare a contravenției.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *