CAS Suceava: au fost alocați bani pentru derularea noului Program Național de boli cardiovasculare. 210.450 lei alocați Spitalului Județean Suceava pentru perioada rămasă până la sfârșitul anului 2019

La începutul acestei săptămâni Casa Națională de Asigurări de Sănătate a alocat buget pentru derularea noului Program National de boli cardiovasculare cu privire la tratamentul gratuit al pacienților cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutana (montare de stent la pacienții cronici), Spitalul Județean de Urgenta Suceava fiind avizat, în prealabil, de CAS Suceava pentru derularea acestuia, anunță președintele director general al CAS Suceava, dr. Claudiu Cobuz.

Astfel, CAS Suceava a încheiat un act adițional cu Spitalul Județean de Urgență Suceava prin care a alocat suma de 210.450 lei pentru perioada rămasă până la sfârșitul anului 2019.

Această sumă va fi utilizată de Spitalul Județean Suceava în perioada imediat următoare pentru achiziționarea materialelor sanitare necesare derulării acestui program (stenturi).

Totodată, un element de noutate îl reprezintă completarea programului de ortopedie cu tratamentul instabilității articulare prin implanturi de fixare, derulat de Spitalul Județean Suceava pentru care s-a alocat suma de 12.000 lei.                                

În calitate de administrator al bugetului Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate CAS Suceava deschide accesul asiguraților la servicii medicale complexe si de o buna calitate.

 

 

                                     

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *