CASĂ ARSĂ ÎN LISAURA, O MAȘINĂ DE INTERVENȚIE A RĂMAS BLOCATĂ ÎNTR-UN MAL DE PĂMÂNT CARE S-A SURPAT DIN CAUZA PLOILOR

Astăzi, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu 2 autospeciale și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Lisaura, comuna Ipotești. Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 15:04.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Din cauza drumului de acces afectat de ploile din ultima perioadă, una dintre autospeciale a rămas blocată într-un mal de pământ, surpat sub greutatea mașinii, aproape de locul incendiului. După golirea cisternei (7.000 de litri), apa fiind utilizată la intervenția de stingere, care nu a fost afectată de acest aspect, autospeciala a fost deblocată și repusă pe carosabil.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:00.
Au ars acoperișul casei pe aproximativ 100 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, documente personale și de proprietate, tâmplărie din lemn și din PVC și alte bunuri.
Incendiul a izbucnit din zona tabloului de distribuție a energiei electrice din locuință, cel mai probabil prin efect termic al curentului electric, generat de siguranțe fuzibile supradimensionate.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o anexă gospodărească, transmite purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava – Slt. Alin GĂLEATĂ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other