Casă cuprinsă de flăcări la Roșcani – Liteni, din cauza coșului de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile

În această dimineață a izbucnit un incendiu la o casă din satul Roșcani, orașul Liteni. Incendiul a fost anunțat prin 112 la ora 9.30. Au intervenit  Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni, cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului  izbucnit la o casă de locuit, în satul Roșcani, orașul Liteni.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la o casă învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 10:50. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 mp și s-a degradat mansarda. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei și locuința învecinată.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *