Casa de Asigurări de Sănătate Suceava, DSP și Spitalul Județean, întâlnire de lucru pentru includerea Spitalului în Programul național de boli cardiovasculare, tratament gratuit pentru anumite afecțiuni severe

La invitația președintelui – director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava,  dr. Claudiu Cobuz, la sediul instituției, a avut loc astăzi, 04 iunie a.c., o întâlnire de lucru cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava și ai Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou”  Suceava având ca tema programul național de boli cardiovasculare.

Obiectivul principal al întâlnirii de astăzi a fost includerea Spitalului Județean de Urgență Suceava în Programul național de boli cardiovasculare pentru tratamentul gratuit al pacienților cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutantă (montare de stent la pacienții cronici).

Cu sprijinul CAS și DSP,  Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul. Ioan cel Nou”  Suceava s-a angajat că va face toate demersurile pentru îndeplinirea criteriilor necesare includerii in acest program.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *